Hytera lansează noua generație de Repetoare DMR Compact HR65X

    Flexibil de implementat și ușor de conectat în rețea, Hytera HR65X Compact DMR Repeater permite companiilor să configureze o acoperire radio  fiabilă.

   Hytera Communications, un furnizor global de top de tehnologii și soluții profesionale de comunicații, a adăugat recent un alt membru în portofoliul său de radio digital mobil (DMR), lansând HR65X Compact DMR Repeater. Fiind cel de-al doilea repetor Hytera, după debutul noii generații DMR Hytera, Seria H, în 2021, HR65X este conceput pentru a oferi o modalitate agilă de a stabili, extinde sau îmbunătăți acoperirea unui sistem radio bidirecțional.

    Compact și ușor, HR65X poate fi montat flexibil pe perete sau transportat într-un rucsac cu accesorii personalizate. Cu cerințele minime pentru condițiile de instalare la fața locului, HR65X permite conexiunea de comunicație oriunde este nevoie; repetorul este disponibil în două versiuni: versiunea de putere mare de 25W cu un ventilator atașat și putere redusă de 10W fără ventilator.

    Cântărește doar aproximativ 2 kg și poate fi purtat cu ușurință pe spate. Când este transportat în aer cu o dronă profesională, HR65X devine o soluție de acoperire în caz de urgență. Se poate interconecta cu alte modele de repetoare de la Hytera și poate forma o rețea personalizată pentru a satisface diferite cerințe.

   Conceput pentru a funcționa alimentat la curent alternativ sau cu o baterie opțională, HR65X continuă să funcționeze în cazul unei întreruperi de curent. Când se conectează la sursa de curent alternativ, bateria funcționează ca o rezervă. În cazul unei întreruperi, bateria de 12,5 Ah este gata să suporte până la 9 ore de funcționare de 10 W și până la 4 ore de funcționare de 25 W. Această soluție de rezervă a energiei reduce investiția de capital și forța de muncă de întreținere pentru adăugarea echipamentelor de alimentare UPS.

    HR65X funcționează în modul analog, modul DMR sau modul dinamic mixt digital/analogic, ceea ce poate asigura că radiourile analogice existente continuă să fie conectate la noua rețea DMR și protejează astfel investițiile anterioare ale clienților în cea mai mare măsură. Datorită sistemului de management al rețelei extins (XNMS), utilizatorii pot actualiza de la distanță configurația lui HR65X în câteva minute și pot monitoriza starea de funcționare și alarmele în timp real, ceea ce reduce dramatic timpul și resursele pentru menținerea

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *