Hytera lansează noua generație „Seria H” de statii radio emisie receptie profesionale

    Hytera a anunțat lansarea următoarei generații din seria H de terminale DMR, care sunt concepute pentru a face față provocărilor de comunicare din ce în ce mai complexe și solicitante cu care se confruntă siguranța publică, energie, transport, utilități, comerciale și alte sectoare industriale.

    Platforma hardware și arhitectura software nou dezvoltate oferă performanțe radio îmbunătățite și optimizează experiența utilizatorului pentru a oferi funcționalități mai intuitive, practice și ușor de utilizat. Acest lucru permite utilizatorilor să se concentreze asupra sarcinii în mână și să ofere rezultate mai bune, mai sigure și mai eficiente pentru organizațiile și comunitățile pe care le deservesc.

    Noile terminale portabile din seria H7 (HP785 / HP705) și din seria H6 (HP685 / HP605) sunt mai compacte, mai ușoare și oferă o capacitate și o durată de viață sporite a bateriei. Terminalele oferă o claritate și un sunet sporit datorită unei combinații de difuzoare de înaltă performanță și algoritm DSP, în timp ce anularea zgomotului AI încorporată face sunetul și mai clar.
Alte inovații includ utilizarea vibrației difuzorului pentru a elimina apa printr-o cavitate special concepută pentru a asigura un sunet clar chiar și pe ploaie. Intervalul de comunicare în modul direct este extins cu 25% în mediile deschise, în timp ce calitatea semnalului este îmbunătățită la marginea rețelei atunci când se află în modul trunking.

    Terminalul mobil HM785 oferă îmbunătățiri similare de performanță ca și terminalele portabile. Noile puncte importante includ o soluție optimizată de montare a capului de control, care acceptă opțiuni flexibile de implementare. Adăugarea unui port Ethernet permite radioului să funcționeze ca o poartă de acces pentru rețele de bandă îngustă, facilitând în același timp cooperarea cu companii și platforme terțe pentru a adăuga noi funcții.

    Repetorul digital compact HR1065 completează cea mai recentă gamă. În ciuda dimensiunii la jumătate față de predecesorul său, Hytera a reușit să integreze un gateway telefonic, un router și un adaptor de alimentare în interiorul acestui repetor versatil pentru a oferi o soluție all-in-one.

   Utilizatorii Hytera depind de ingeniozitatea și progresul pe care numai Hytera le poate oferi, pentru a-i ajuta să îndeplinească cele mai solicitante sarcini în medii provocatoare. Soluțiile Hytera din seria H sunt concepute pentru o performanță optimă, care este mai puternică, mai capabilă și chiar mai ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să răspundă și să realizeze conexiuni radio rapide si performante.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *