Hytera lanseaza un nou terminal PoC – PNC460

   Hytera Communications a lansat cel mai recent model de terminal Push-to-talk over Cellular (PoC) PNC460 XRugged Smart Device.

    Cu Open API, hardware robust și buton Push-to-talk (PTT) intuitiv, smartphone-ul este proiectat pentru a spori productivitatea utilizatorilor atât din mediul de afaceri cat si industrial.

    Terminalul operează Android 12 cu Open API și rulează aplicații specializate de la terți, dezvoltate pentru scopuri sau industrii specifice; de exemplu, aplicații pentru controlul accesului, livrarea prin curier, întreținerea utilităților, securitate etc. Terminalul vine echipat cu instrumente de măsurare dezvoltate de Hytera, precum un detector de zgomot, nivel, altimetru, plumb, pedometru și raportor  oferind o platformă premium pentru digitalizarea operațiunilor de afaceri, în special pentru abilitarea și managementul forței de muncă mobile.

    Terminalul oferă experienta push-to-talk (PTT) intuitiva, activata atât de hardware cât și de software. Butonul fizic PTT păstrează ușurința în utilizare a stațiilor emisie recepție convenționale (walkie-talkie) și facilitează apelurile de grup instantanee în situații urgente. Echipat cu o antenă externă, smartphone-ul are o capacitate RX mai mare pentru a face față zonelor slabe de acoperire celulară și, prin urmare, îmbunătățește calitatea apelurilor vocale. Difuzorul de până la 3 W, cuplat cu anularea zgomotului (NC) de inteligență artificială (AI) și reducerea zgomotului ecou și vântului, permite un sunet clar în diferite medii zgomotoase.

     Cu un rating IP68, terminalul este rezistent la apă pana la 1,5 m timp de până la 30 de minute; este, de asemenea, etanș la praf, fără carcase sau protecție suplimentară. Șasiul și componentele ranforsate supraviețuiesc unor teste stricte, cum ar fi șocul unei căderi de 1,5 m pe podeaua tare și temperaturi extreme (-20 până la +60°C).

Caracteristici principale:

– Rețea: 2G/3G/4G
– Android 12
– 64 GB
– Suporta card MicroSD de 128 GB
– baterie de 4500 mAh
– Camera spate de 50MP (HDR + stabilizare video)
– BT5.0
– Wi-fi: 2.4/5G
– IP68
– MIL-STD 810H
– Conector tip C
– Conector pentru căști de 3,5 mm

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *