Motorola Solutions asigură funcționarea fiabilă și sigură 24/7 a comunicatiilor TETRA în aeroporturile din București

    Contractul de servicii pe cinci ani asigură performanța ridicată a tehnologiei de comunicații esențiale

    Rețelele de comunicații rezistente sunt linia de viață a infrastructurii critice, cum ar fi aeroporturile. Compania Națională Aeroporturi București procesează aproximativ 65% din traficul de pasageri, mărfuri și poștă din România și reprezintă principalul hub de aviație al țării. Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional Băneasa Aurel Vlaicu București se bazează pe radiourile digitale TETRA pentru comunicații securizate 24/7. Pentru a asigura o funcționare continuă și fiabilă a rețelei TETRA, Compania Națională a Aeroporturilor București a atribuit Motorola Solutions un contract de service pe cinci ani.

    În cadrul contractului, Motorola Solutions va oferi suport tehnic, întreținere, reparații și servicii. Contractul de servicii va permite operatorului aeroportuar să minimizeze timpul de nefuncționare, să răspundă eficient în orice moment și să se pregătească pentru cerințele viitoare.

   „Suntem extrem de mândri să fim un partener de încredere al Companiei Naționale Aeroporturi București și să ne consolidăm în continuare amprenta pentru comunicațiile critice în România”, a declarat Michael Kaae, vicepreședinte regional Europa la Motorola Solutions. „Prin oferta noastră sofisticată de servicii gestionate și de asistență, ne asigurăm că rețeaua de comunicații TETRA funcționează fără întreruperi în momentele care contează și ajută Compania Națională Aeroporturi București să răspundă cerințelor în creștere ale afacerii moderne de aviație.”

    Motorola Solutions avansează continuu ecosistemul său de tehnologii esențiale prin angajamentul său față de inovare. Motorola Solutions este un partener de încredere pentru organizațiile de siguranță publică din România de peste 25 de ani, oferind soluții radio digitale TETRA extrem de fiabile și sigure. Compania are, de asemenea, o experiență internațională îndelungată în furnizarea de sisteme radio TETRA fiabile și sigure către aeroporturile din întreaga lume, inclusiv aeroporturile europene Barcelona-El Prat din Spania, Aeroportul Gardermoen din Norvegia și aeroporturile germane München, Köln/Bonn, Stuttgart. și Baden-Airpark printre multe altele.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *