Organizațiile de siguranță publică din România investesc în noi soluții radio digitale TETRA de la Motorola Solutions

     Ministerul Afacerilor Interne a semnat un acord-cadru pentru noile radiouri TETRA pentru înlocuirea și extinderea parcului de radio pentru organizațiile guvernamentale

   BUCUREȘTI, România – 26 noiembrie 2020 – Într-o perioadă de condiții dificile unde autoritățile implicate in siguranța publică se confruntă cu cerințe mai mari, se continua investitiile în soluții de comunicare esențiale pentru a menține cetățenii în siguranță. Ministerul Afacerilor Interne din România a semnat un acord-cadru de patru ani cu Resellerul oficial Motorola Solutions, Centrul Pentru Servicii de Radiocomunicații SRLpentru a livra organizațiilor de siguranță publică din România până la 40.000 de stații radio TETRA. Ca parte a acordului-cadru, poliția română, controlul de frontieră, jandarmeria și alte organizații pot comanda noi soluții de comunicații radio portabile și mobile pentru personalul din prima linie.
Motorola Solutions este un partener de încredere pentru organizațiile de siguranță publică din România de peste 25 de ani, oferind soluții de comunicații extrem de sigure și fiabile, inclusiv rețele, terminale radio și servicii. Acest contract urmează livrării a 12.000 de camere purtate pe corp de la Motorola Solutions către Inspectoratul General al Poliției Române care a fost anunțată la începutul acestui an.

„Soluțiile de ultimă oră pentru misiune critică le permit ofițerilor de siguranță publică din prima linie să comunice eficient. Stațiile emisie recepție  TETRA și soluțiile video purtate pe corp (BWC) sunt componente cheie ale ecosistemului tehnologic de misiune critică Motorola Solutions, care împreună oferă poliției capabilități îmbunătățite și perfecte, care îi vor ajuta să mențină în siguranță personalul și cetățenii din prima linie”, a declarat Michael Kaae, vicepreședinte regional pentru Europa al Motorola Solutions.

Stațiile radio portabile  MTP3550 TETRA și cele mobile MTM5400 TETRA oferă performanța și fiabilitatea ridicate necesare pentru o productivitate sporită și siguranța utilizatorului. Cu o performanță audio excelentă, precum și o rază crescută a receptorului și o criptare end-to-end, dispozitivele sunt optimizate special pentru organizațiile de siguranță publică.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *