Sepura selectează tehnologia MCX de la Softil pentru a lansa următoarea generație de dispozitive portabile

    Furnizorul de dispozitive de comunicații critice Sepura și cel mai important furnizor de soluții MCX de bandă largă din lume, Softil anunță astăzi împreună ca (SDK-ul) Push-to Talk, date și video (MCX) de la Softil a fost adoptat de Sepura pentru a-și susține sistemul de operare Android de pe dispozitivele și aplicațiile de comunicații portabile și pentru vehicule broadband.

    Anunțul subliniază angajamentul continuu al Sepura de a oferi soluții de comunicații interoperabile pentru a satisface nevoile utilizatorilor esențiali de misiune și afaceri.   Folosind atât tehnologiile de bandă îngustă, cât și cele de bandă largă, soluțiile Sepura pentru vehicule în bandă largă și portabile combină comunicațiile robuste, esențiale pentru misiune oferite de TETRA, cu comunicațiile bogate oferite de tehnologia MCX.

   Dispozitivele de bandă largă ale Sepura acceptă funcții Mission Critical Voice (MCPTT) și date (MCData). Construite pe sistemul de operare Android, dispozitivele oferă compatibilitate cu o gamă largă de aplicații care au fost concepute pentru a rula pe smartphone-uri și tablete Android existente. Sepura a ales să adauge capabilități MCX ca parte a firmware-ului dispozitivului, care este singura modalitate de a garanta utilizarea deplină a capabilităților hardware puternice ale dispozitivului. Acest lucru, la rândul său, îmbunătățește în mod dramatic experiența utilizatorului și oferă performanțe excepționale și respectarea strictă a KPI-urilor standard și specifice furnizorilor de servicii.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *