Sonim Technologies lansează dispozitivul de comunicații critice robust XP5plus pentru TELUS

   Sonim Technologies Inc. a anunțat astăzi disponibilitatea XP5plus pentru clienții TELUS din Canada. XP5plus se bazează pe moștenirea predecesorului său, XP5s, unul dintre cele mai utilizate dispozitive ultra-robuste PTT-over-Cellular printre lucrătorii din prima linie și primii care au nevoie de comunicații bidirecționale fiabile instantanee atunci când contează cel mai mult.

  Noul XP5plus este conceput special pentru comunicațiile critice și include caracteristici care îmbunătățesc experiența Push-to-Talk (PTT), inclusiv butoane de control opționale de montare superioară pentru selectarea canalului și controlul volumului, care oferă o conștientizare îmbunătățită a situației. Cu XP5plus, PTT poate fi acum accesat fără ca utilizatorii să-și ia ochii vreodată de la misiunea din fața lor.

   Cu o durată de viață mai lungă a bateriei și un ecran mai mare, XP5plus ridică ștacheta în ceea ce privește ceea ce poate face un dispozitiv de comunicare. Testat de terți și validat conform MIL-STD-810H, XP5plus este rezistent la cădere și la apă și va prospera în cele mai dure condiții. Sonim este recunoscut de mult timp pentru calitatea audio superioară încorporată în toate dispozitivele sale. XP5plus nu dezamăgește cu tehnologia Goodix de anulare a ecoului și a zgomotului încorporată în noile difuzoare de 100 dB+.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *