TAIT a lansat noile statii radio portabile P25, ușoare, multibandă, pentru cooperarea între agenții

 Tait Communications, furnizor de top de soluții de comunicații critice pentru siguranța publică, utilități și industriile de transport, a anunțat astăzi lansarea TP9800 Multiband Portables, cele mai ușoare stații radio portabile multibandă P25 de pe piață.

  Aceste stații radio portabile robuste împărtășesc caracteristicile și designul portabilelor emblematice TP9600 P25, cu adăugarea capacității multibandă pentru comunicarea prin mai multe rețele radio și benzi de frecvență. Tait a prezentat în avans TP9800 Multiband Portables la APCO 2022, în Anaheim, California.

 Statiile radio portabile TP9800 Multiband pot comunica în modul analog FM convențional, în modurile digitale P25 Phase 1 Conventional și P25 Phase 1 & 2 Trunking. Acestea pot fi configurate să funcționeze pe una sau mai multe benzi, inclusiv VHF, UHF și 7/800MHz

   Benzile nu sunt blocate și pot fi reconfigurate, oferind agențiilor flexibilitate în rețelele radio și benzile de frecvență pe care le utilizează. TP9800 Multiband păstrează calitatea de construcție robustă, sunetul tare și clar, ecranul color și anularea activă a zgomotului cu microfon dublu, caracteristice portabilelor Tait P25 contemporane. Noile portabile păstrează, de asemenea, compatibilitatea cu gama de accesorii audio, baterii, încărcătoare și software Tait.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *