WAVE PTX Broadband Push-To-Talk de la Motorola Solutions

    Conectați-vă echipa cu o viteză și o eficiență mai mare utilizând serviciul  broadband WAVE PTX criptat AES de 256 de biți pentru comunicații individuale și de grup, un serviciu push-to-talk (PTT) și push to video (PTV) care nu are limite.    Motorola WAVE PTX (oficial Motorola Solutions Wave OnCloud) oferă o platformă de interoperabilitate de comunicații pentru o conexiune între toate dispozitivele dumneavoastră. Conectați rețele disparate, cum ar fi radio bidirecțională mobilă terestră, celulare, telefoane mobile Wi-Fi, telefonie și multe altele la platforma WAVE pentru o mai mare interoperabilitate.

Ce este WAVE PTX™?

Cum funcționează WAVE?
WAVE PTX este un serviciu de comunicare de grup bazat pe abonament pentru rețea IP 3G / 4G / WI-FI, care vă conectează instantaneu echipa pe diferite dispozitive, rețele și locații, cu o gamă largă de funcții bazate pe MCPTT pentru comunicații esențiale și de afaceri. Disponibilitatea ridicată este susținută prin arhitectura de implementare rezistentă.

Comunicare instantanee
Această platformă push-to-talk  ce utilizeaza serviciile broadband mare capacitate permite până la 10.000 de utilizatori să obțină viteza și simplitatea comunicării radio profesionale PTT printr-un serviciu Push-To-Talk (PTT) securizat pentru smartphone-uri și desktop-uri. Facilitățile de partajare includ text, imagine, video, audio și fișiere atașate.

Vizibilitate deplina
  Este disponibilă o aplicație de consolă a camerei de control pentru dispecerare web, care încorporează funcții CCTV pentru voce, video și mobil. Oferind capacități de locație, prezență și stare, software-ul permite o facilitate de raport istoric ușor de citit cu marcaje de timp.

Costuri previzibile
  Taxele de abonament previzibile facilitează bugetul și fără taxe de apel bazate pe utilizare rezulta un management financiar mai ușor datorita  costurilor fixe. Cu opțiuni de implementare rapidă pe dispozitivele mobile existente (BYOD – Android sau iPhone) și stații radio emisie recepție  MOTOTRBO sau dispozitive TLK specifice WAVE, plătiți doar pe măsură ce forța de muncă și cerințele dvs. cresc, permițându-vă să adăugați sau să eliminați utilizatori pe măsură ce nevoile afacerii dvs. se schimbă.

WAVE PTX Cloud
Găzduit pe Microsoft Azure Cloud, WAVE PTX oferă o taxă de abonament previzibilă, la un cost redus per utilizator, fără cheltuieli de capital sau angajamente pe termen lung. Cu o implementare bazată pe cloud, controlați costurile și știți exact cât cheltuiți.

WAVE PTX On Premise
Implementat în cadrul rețelei dumneavoastră IT securizate, controlați toată activitatea de actualizare și întreținere pentru implementarea WAVE PTX la nivel local. Mai mult, cu o implementare la sediu, puteți oferi comunicații PTT interoperabile cu rețeaua dvs. MOTOTRBO, DIMETRA sau ASTRO 25.

Securitatea Datelor
Microsoft Azure oferă o bază sigură pentru securitatea fizică, de infrastructură și operațională pentru sistemul WAVE PTX. Azure este responsabil pentru securitatea cloud-ului; Aplicația este responsabilă pentru securitatea în cloud. Azure permite aplicației să controleze conținutul. AES-256 și TLS sunt folosite pentru a cripta toate informațiile despre traficul vocal și semnalizarea care călătoresc între aplicația PTT în bandă largă și serverul gateway din centrul de date PTT în bandă largă.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *